Pitihän se arvata! Huikean julkkisparin salasuhde paljastui: ”Intiimi loma”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijä Ashton Kutcher viettää nykyään sinkkuelämää, sillä hän erosi muutama kuukausi sitten vaimostaan Demi Mooresta. Avioliitto hajosi, kun Kutcher jäi kiinni uskottomuudesta. Sittemmin hänet on yhdistetty muun muuassa poptähti Rihannaan.

Nyt 34-vuotiaan Miehen puolikkaat -televisiosarjan tähden väitetään seurustelevan hyvän ystävänsä ja entisen vastanäyttelijänsä Mila Kunisin kanssa. Kollegoiden syventyneestä suhteesta liikkui jo aiemmin tänä vuonna huhuja, mutta nyt parin romanssin väitetään olevan jo vakavammalla pohjalla.

70’s Show -hittisarjan päätähdet nimittäin kuvattiin viettämässä intiimiä viikonloppulomaa Santa Barbaran Carpinterian kaupungissa. Lähteen mukaan Ashton Kutcher oli aikoinaan hyvin rakastunut Mila Kunisiin. Hän nimittäin piti vastanäyttelijäänsä jumalattarena.

– Ashton oli todella rakastunut Milaan, kun he työskentelivät yhdessä. Hän piti Milaa jumalattarena ja kauniina, lähde kertoi People-lehdelle.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Pariskunta ehti olla naimisissa kuusi vuotta. Moore otti avioeron erityisen raskaasti, sillä hän kirjautui äskettäin vieroitushoitoon syömishäiriöiden ja päihdeongelmiensa takia. Näyttelijätär julkaisi aiemmin tässä kuussa ensimmäisen kirjoituksen Twitter-blogissaan avioeron jälkeen.