Näin rohkeita alusvaatemainokset olivat 33 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu Victoria’s Secret -merkki on tunnettu enkeleistään, joihin lukeutuvat tällä hetkellä muun muuassa mallikaunottaret Erin Heatherton, Candice Swanepoel, Adriana Lima, Miranda Kerr ja Doutzen Kroes. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja vuodelta 1979, jossa nähdään takavuosien Victoria’s Secretin alusvaatemalleja.

Retro Space -sivuston julkaisemassa kuvasarjassa nähdään, kuinka mallit poseeraavat viettelevissä asennoissa huonekalujen ympäröimänä. Neitokaisten yllä nähdään muun muuassa läpinäkyviä rintaliivejä. Kuvissa on vanhan ajan henkeä, sillä nykyiset Victoria’s Secret -mallikuvat ovat rajusti photoshopattuja.

Neitokaisten vartalot näyttävät luonnollisilta ja terveiltä, kun taas nykypäivän Victoria’s Secretin enkelit ovat saaneet kritiikkiä lähes anoreksisen laihoista vartaloistaan. Mallikaunotar Candice Swanepoel joutui viime vuonna anoreksiahuhujen keskiöön, kun hänet kuvattiin luonnottoman hoikkana mallikuvauksissa.