Historian surkein anteeksipyyntö videolle – älä ota tästä mallia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Anteeksipyynnön ilmaiseminen voi olla etenkin ylpeille ihmisille vaikeaa. Anteeksi-sanan esittäminen voi nimittäin olla joillekin ihmisille lähes nöyryyttävä kokemus. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa nähdään, kuinka eräs mies esittää anteeksipyynnön erikoisella tavalla.

Nettivideolla nähdään, kuinka vaaleahiuksinen nainen itkee sohvalla ystäviensä lohduttamana. Loukkaantuneen naisen eteen saapuu mies, joka pyytää tältä anteeksi rumaa kielenkäyttöään. Rääväsuisesti naista haukkunut mies kertoo lipsauttaneensa riidan aikana haukkumanimiä, koska hän oli vihainen.

Pian mies alkaa listaamaan haukkumanimiä, joilla hän oli kutsunut neitokaista. Nainen purskahtaakin itkuun anteeksipyynnön aikana ja esittää pahoittelunsa miehelle. Sen jälkeen mies kertoo hyväksyvänsä kaunottaren anteeksipyynnön ja lopettaa puheenvuoronsa arkipäiväisellä lausahduksella.