Jennie Garth upeana ostoskeskuksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin suosituimpiin kaunottariin 90-luvulla lukeutunut näyttelijä Jennie Garth nousi kansainväliseksi tähdeksi esiintyessään supersuositussa Beverly Hills 90210 -televisiosarjassa, jota tehtiin vuosina 1990 – 2000. Tuolloin hänestä muodostui yksi teinipoikien suosituimmista päiväunista.

Nyt Jennie on nähty jälleen julkisuudessa, kun hän oli Extra-ohjelman haastattelussa Beverly Hillsissä sijaitsevassa Grove-ostoskeskuksessa.

Hittisarja teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa, tuolloin 12-vuotiaan Luca Bellan, seitsemänvuotiaan Lola Rayn ja kolmevuotiaan Fiona Even kanssa.