The Voice of Finland -tähti nousi digimyynnin ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden puhutuimpiin televisio-ohjelmiin lukeutunut The Voice of Finland päättyi viime viikolla, ja nyt odotetaankin jo kovasti miten kisan laulajat menestyvät viihdealalla. Tilanne näyttää hyvältä ainakin ensimmäisten päivien perusteella.

Kilpailun finalisti Jesse Kaikurannan kappale Vie mut kotiin nousi nimittäin heti iTunesin listaykköseksi. Samalla vahvistettiin Jesse Kaikurannan levytyssopimus Universal Musicin kanssa. Herkkyys ja vahva tekstin tulkinta nousivat Jesse Kaikurannan valteiksi kovatasoisessa laulukilpailussa.

Vie mut kotiin -kappaleen tekijätiiminä ovat toimineet säveltäjä-tuottaja Eppu Kosonen, sanoittaja Saara Törmä ja tuottaja Matti Mikkola. Tähtivalmentaja Elastinen kommentoi finaalilähetyksessä tämän syvältä koskettavan kappaleen olevan paras suomenkielinen balladi jonka hän on kuullut moneen vuoteen. Kokkolasta kotoisin oleva 30-vuotias laulaja-laulunopettaja Jesse Kaikuranta on itse aidosti iloisen hämmentynyt nopeasta menestyksestä.

– Voice of Finlandiin osallistuminen oli selvästi yksi elämäni käännekohdista. Kilpailusta ei ole seurannut kuin positiivisia asioita ja olen todella innoissani tulevasta, Jesse kertoo.