Kardashianit kylpevät rahassa: ”40 000 000 dollarin televisiodiili”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Luksuselämään tottunut uusperhe pursottaa tilipussiaan realityohjelmansa lisäksi muun muuassa vaatemyymälöillään. Perheen sisarukset tienaavat myös mallintöillään.

Nyt Kardashianin perheestä kertovan realitysarjan uutisoitiin saavan jatkoa. E! Network -kanava on nimittäin allekirjoittanut perheen kanssa sopimuksen, jonka mukaan realityohjelma tulee jatkumaan ainakin kolmen tuotantokauden ajan. Kardashianit saavat palkaksi televisio-ohjelmastaan 40 miljoonaa dollaria, eli noin 31 miljoonaa euroa, TMZ-sivusto uutisoi.

Näyttävä uusperhe aikoo jatkossa kuvata ohjelmaansa muun muuassa Britanniassa. Lähteen mukaan Kardashianit nimittäin haluavat valloittaa Yhdysvaltojen lisäksi Britannian televisiokatsojien sydämet. Huhujen mukaan realityperhe suuntaa Eurooppaan kesän aikana.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.