Layla Flaherty kuumissa bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitysarjojen kirjo kasvoi taannoin uudella englantilaisella Desperate Scousewives -sarjalla, jossa seurataan Liverpoolissa asuvien jalkapallovaimojen elämää. Marraskuussa alkaneen sarjan tähdet ovat ehtineet aiheuttaa useita skandaaleja ja he ovat otsikoissa viikoittain.

Nyt realityohjelman tähti Layla Flaherty nähtiin Manchesterissa eräässä hyväntekeväisyystapahtumassa muiden realitytähtien kanssa muotinäytöksen catwalkilla. Upea kaunotar esitteli useita seksikkäitä bikineitä ja alusasuja tapahtumassa. Samalla katsojat saivat aimo katsauksen naisen timmistä kropasta. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Flaherty kuvattiin vetämässä niin sanotusti lärvit lontoolaisessa 55 Club -baarissa. Julkkisneitokainen ei ollut pääkaupungin yössä aivan edustavimmillaan, kun hän retkotti kännipäissään ravintolan edustalla ja kun hänet jouduttiin lopulta kantamaan peppu paljastuen taksiin.