Minka Kelly ihastutti Washingtonissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Äskettäin Jake Gyllenhaalille tylysti rukkaset antanut Minka on kuvattu Yhdysvalloissa Washington DC:ssä saapumassa hotellilleen pukeutuneena varsin antavaan mekkoon. Sen ansiosta hänen muotonsa eivät jääneet ainakaan huomaamatta.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa. Taannoin näyttelijäkaunottaren Charlie’s Angels -sarjan kuvauksissa kuohui, kun kuvauksissa työskennellyt henkilö nimittäin läiskäytti kätensä Minka Kellyn peppuun.