Missiskandaali: Miss Dominikaaninen Tasavalta diskattiin kisasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna eräästä teinitytöstä, joka joutui luopumaan missikruunustaan ja tittelistään ikäkiistojen takia. Missikilpailun järjestäjät saivat nimittäin tietää, että teinittyö ylitti kilpailun ikärajan 20 päivällä.

Nyt tulevien Miss Universum -kisojen kilpailijoiden keskuudessa on tapahtunut muutos, kun Miss Dominikaaninen Tasavalta on joutunut luopumaan kruunustaan. Carlina Duran -nimisen kaunottaren missititteli nimittäin poistettiin, kun kilpailun järjestäjät saivat tietää naisen menneen naimisiin vuonna 2009.

Sääntöjen mukaan Miss Dominikaaninen Tasavalta -kilpailun osallistujien siviilisäädyn tulee olla sinkku. Missivoittaja kertoi pian kohun paisuttua, ettei hän ole koskaan asunut aviomiehensä kanssa. 25-vuotiaan naisen mukaan hän pitää itseään sinkkuna, sillä hän ei tunne olevansa naimisissa. Avioliitto kesti lyhyen aikaa, mutta avioeron ei tiedetä astuneen voimaan, The Daily Mail -sivusto uutisoi.

Maan Miss Universum -edustajaksi onkin nyt valittu ensimmäinen perintöprinsessa Dulcita Lieggi. Miss Universum -kisan osallistujakannassa on tapahtunut jo aikaisemmin tänä vuonna muutoksia. Miss Kanada nimittäin diskattiin kilpailusta, koska järjestäjät saivat tietää näyttävän kaunottaren syntyneen alunperin mieheksi.