Nainen lahjoitti munuaisensa pomolle – ja sai leikkauksen jälkeen potkut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Karman laki lienee useimmille tuttu, mutta kaikki yritysjohtajat eivät ole siitä ilmeisesti tietoisia. Yhdysvalloissa on nimittäin tullut julki tapaus, jossa naistyöntekijä pelasti mahdollisesti pomonsa hengen luovuttamalla tälle munuaisensa.

Atlantic Automotive Groupilla työskennellyt Deborah Stevens tapasi kesäkuussa 2012 entisen pomonsa Jackie Brucian, joka kertoi tarvitsevansa uuden munuaisen. Stevens kertoi olevansa valmis luovuttamaan sellaisen ja munuainenkin osoittautui sopivaksi, ABC News uutisoi. Neljän kuukauden kuluttua Stevens otti uudelleen yhteyttä Brucianiin ja pyysi saada entisen työpaikkansa takaisin. Pyyntö toteutettiin, ja pian Stevens oli taas töissä.

Entisestä pomosta tuli taas nykyinen pomo, joka otti pian yhteyttä Stevensiin ja tiedusteli mahdollisuutta saada häneltä munuainen. Vasta työllistynyt 47-vuotias neitokainen piti lupauksensa ja suostui pyyntöön, New York Times uutisoi. Leikkauksen jälkeen pomo ryhtyi kohtelemaan Stevensiä kaltoin ja antoi henkensä pelastaneelle naiselle lopulta potkut. Nyt Stevens perää oikeuksiaan ja väittää tulleensa palkatuksi vain, jotta pomo saisi munuaisen.