Poliisi julkaisi kohukuvat – näin Octomom hoitaa 14 lastaan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu äiti Nadya Suleman tunnetaan paremmin kahdeksan kerralla syntyneen lapsensa mukaan nimellä Octomom. Tällä viikolla än on ollut kohuotsikoissa, kun hänen epäillään laiminlyöneen lastensa hoitamisen.

Sulemanin paljasti viranomaisille tämän hiusstylisti Stephanie, ja sen jälkeen poliisi suoritti ratsian hänen kotonaan. Nyt poliisi ja sosiaaliviranomaiset ovat julkaisseet kohua aiheuttaneet valokuvat Octomomin ja lasten asunnosta. Yhdessä kuvista Octomomin lapset käyvät potalla ulkona. Toisessa kuvassa näkyy, miten Suleman on lukinnut lapsensa makuuhuoneeseen tuolin avulla. Kuvista selviää myös, että kaikki lapset eivät pääse sänkyyn nukkumaan, koska heille ei riitä talossa sänkyjä.

Suleman on ollut jo pitkään vararikossa. Viime vuonna perhettä odotti häätö, mutta äiti onnistui sittemmin ansaitsemaan rahaa riisumalla itsensä mallikuviin. Viime vuonna Vivid Entertainment -yhtiö tarjosi Sulemanille 500.000 dollaria esiintymisestä tunnin pituisella pornovideolla. Perheenäiti ei ehdotukseen suostunut, joten yhtiön johtaja Steve Hirsch ilmoitti maksavansa silloiset vuokrarästit siitä huolimatta. Hirsch maksoi omista rahoistaan suurperheen vuokran helmikuuhun saakka.