Tältä näyttävät ökyilyn MM-kilpailut – vain sikarikkaille! Katso video

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaviaari on tunnetusti yksi maailman arvokkaimmista herkuista, ja hulppean hintansa vuoksi sitä tulisi kaiken järjen mukaan syödä rauhallisesti ja jokaisesta lusikallisesta nauttien. Toisin kävi kuitenkin kaviaarinsyönnin MM-kilpailuissa Venäjällä.

Moskovassa käydyssä kilpailussa jokainen osallistuja kauhoi suuhunsa hetkessä 60.000 euron arvosta kaviaaria. Jokaisen kilpailijan tuli syödä puoli kiloa kaviaaria mahdollisimman nopeasti. Maailmanmestariksi kruunattiin lopulta 49-vuotias Alexander Valov. Voittaja sai palkinnoksi puoli kiloa kaviaaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat