Tatuointi oli liikaa – perheenäiti heitettiin ulos Legolandista

Matkailu Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tanskan Billundissa sijaitseva Legoland on tuttu monille suomalaisillekin matkailijoille, mutta Legoland-puistoja löytyy toki myös muualta maailmasta. Nyt erään amerikkalaisen perheenäidin uutisoitiin saaneen lähtöpassit sikäläisestä Legoland-huvipuistosta hämmentävän syyn takia.

Texasissa asuva Lana Massey nimittäin poistettiin kyseisestä huvipuistosta, koska hänellä oli vartalossaan alastonta Helinäkeiju-hahmoa muistuttava tatuointi.

Kahdeksanvuotiaan pojan äiti kertoi, että hän oli ehtinyt olla Grapevinen kaupungissa sijaitsevassa Legoland-puistossa kymmenen minuutin ajan, kun eräs työntekijä veti hänet sivuun. Työntekijän mukaan muut vierailijat olivat tehneet valituksia naisen tatuoinnista, joten hänet potkittiin ulos puistosta. Tapauksesta suivaantunut äiti kertoi kokemuksestaan Facebook-profiilissaan, Dallas Observer -lehti uutisoi.