Poikaystävä kieltäytyi seksistä – sai tyttöystävänsä nyrkistä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut viime kuukausina ilmi useita tapauksia, joissa esimerkiksi raiskausyrityksen uhreiksi joutuneet naiset ovat silponeet seksiin pakottavien miesten sukuelimet käyttökelvottomiksi. Nyt Yhdysvaltojen Floridassa uutisoitiin eräästä rajusta hyökkäyksestä, joka sai alkunsa torjutusta seksiehdotuksesta.

34-vuotias Stacey Ann Ortiz nimittäin pahoinpiteli poikaystäväänsä, joka kieltäytyi seksin harrastamisesta. Tarjoilijana työskentelevä nainen oli ehdottanut peuhaamista vällyjen välissä poikaystävälleen. Väsynyt poikaystävä oli kuitenkin kieltäytynyt monille houkuttelevasta ehdotuksesta, sillä hän halusi rentoutua sohvalla television ääressä.

Torjuttu nainen raivostui ja alkoi lyömään 27-vuotiasta poikaystäväänsä heidän makuuhuoneessaan. Mies pakeni seksihimoista tyttöystäväänsä talon pihamaalle, jossa nainen alkoi jahtaamaan kumppaniaan. Poliisien mukaan nainen myös rikkoi miehen auton tuulilasin metallisella siivousvälineellä. Naista syytetään nyt pahoinpitelystä, The Smoking Gun -uutisoi.