Poliisit ampuivat miestä 84 kertaa – selvisi hengissä! Katso kuvat tapahtumapaikalta

Ohhoh! · Stara.fi

Erityisesti Yhdysvalloissa poliisien ylilyönnit ja jopa laittomuudet ovat viimeisen vuoden aikana olleet kovasti esillä. Aiemmin poliisien rötöksistä ei saatu todisteita, mutta kännykkäkameroiden aikakaudella tilanne on nyt toinen. Siksi viranomaiset ovat joissain osavaltioissa yrittäneet kieltää poliisien kuvaamisen.

Tänään Yhdysvalloissa kohistaan eilen New Yorkissa sattuneesta tapauksesta, jossa poliisi käytti tarpeettoman kovia voimakeinoja nuoren miehen pysäyttämiseksi. Äitinsä ja teini-ikäisen siskonsa surmannutta nuorukaista ammuttiin nimittäin pidätystilanteessa huikeat 84 kertaa. Veritekoa enemmän sikäläisessä mediassa hämmästellään nyt poliisin toimintaa.

Kaiken tämän lisäksi nuori mies selvisi poliisin luotisateesta hengissä, mitä pidetään suoranaisena ihmeenä.