Sauli Niinistön kustannuksella pilaillaan verkossa: ”Törkeä skandaali, mitä tekee hallitus?!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa saatiin äskettäin ihmetellä presidentti Sauli Niinistön kovasti photoshopattua virallista valokuvaa, jolle on sittemmin vitsailtu myös televisio-ohjelmissa. Nyt Sauli-ilmiö on saanut verkossa uudet mittasuhteet, kun hänen kasvonsa on liitetty lukemattomiin tekaistuihin valokuviin.

Pinterest-palvelussa on nimittäin julkaistu ”Törkeä skandaali, mitä tekee hallitus?!” -niminen sivu, jonne on koottu kymmenittäin valokuvia, joissa Saulin Niinistön kasvot on vaihdettu toisten kasvojen tilalle. Presidentti nähdään esimerkiksi poseeraamassa Sauli Koskisen tilalla Adam Lambertin kanssa sekä David Hasselhoffina ja Village People -yhtyeen jäsenenä. Osassa kuvista nähdään myös paljasta pintaa.

Kuva: Pinterest.com