Ruisrock julkisti lisää esiintyjiä – Stig (Dogg) esiintyy lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Ruissalossa 6. – 8. heinäkuuta juhlittavan Ruisrockin Louna-lavan ohjelma on tänään julkistettu. Uudella lavalla esiinyy vasta esikoislevynsä julkaisevia artisteja, mutta myös pidemmän linjan tekijöitä tuoreella twistillä.

Perjantaina lavalle nousee turkulaisyhtye Burning Hearts ylistetyn Extinctions, nuorta suomirockia tahkoava Emma-ehdokas Pasa sekä sumuista poppia ja surisevaa rockia soittava Black Twig.

Lauantaina festarikansaa viihdyttävät Laululeija ja Ryyppy -hiteillään parhaillaan tanssittava Stig, esikoisensa alkuvuonna julkaissut Antero Lindgren, elokuussa debyyttialbuminsa julkaiseva Stockers! ja rap-kaksikko Ruudolf & Karri Koira. Sunnuntaina lavan valloittavat räppäri Gracias, debyyttialbuminsa toukokuussa julkaiseva elektroduo Zebra & Snake ja Joensuu 1685 -yhtyeen keulamiehenä tunnettu Mikko Joensuu.