Tämä rohkea hiiri ei kissaa pelkää – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistiin äskettäin erikoinen video, jossa nähtiin, kuinka kissa ja rotta joivat maitoa samasta kulhosta. Nettivideon näky olikin melkoinen, sillä ystävällinen kissa muun muuassa lahjoitti ruokakipponsa herkkujuoman rottakaverilleen.

Nyt verkossa on julkaistu hellyyttävä video, joka on elävä todiste siitä, että kissat ja hiiretkin voivat olla parhaita ystäviä. Videolla oleva hiiri ei näytä osoittavan minkäänlaista pelkoa isoa kissaa kohtaan. Hiiri nimittäin mönkii lattialla loikoilevan kissan kainaloon ja painautuu aivan tätä vasten.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat