IL: Petri Nygårdilla veriset jatkobileet: ”Rapatessa roiskuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen hiphop-artisti Petri Nygård julkaisi eilen keskiviikkona uuden albuminsa, ja samalla kauppohin päätyi myös artistin kiertue-elämästä kertova Räps filmaten -niminen valokuvakirja. Nyt Nygårdin keikalla on tapahtunut pieni kommellus.

Tänään Iltalehti uutisoi, että Petri Nygårdin keikan jatkoilla on sattunut verinen tapaturma. Ryhmä oli esiintynyt Kotkassa ja vietti jatkoja räppärin keikkabussissa. Yllättäen yhtyeen valomies kaatui ja sai päähänsä suurikokoisen haavan, josta vuoti runsaasti verta.

– Hänen otsaansa tuli hirveä vekki ja koko bussi oli ihan veressä, Petri Nygård kertoi Iltalehdelle.

– Rapatessa roiskuu. Pikku vekkejä ja tikkejä tulee sinne tänne. Tässä parin vuoden aikana muun muassa minulta on pamahtanut polvi ja kyynärpääkin on murtunut, Nygård jatkoi.

Stara tapasi Petri Nygårdin taannoin suomalaisen Iron Sky -elokuvan ensi-illassa Tampereella. Artisti ei säästellyt ylisanoja elokuvaa kuvaillessaan. Samalla hän paljasti, että elokuvassa on mukana myös hänelle erityisen läheinen kohtaus.

– Aivan huikea ja hengästyttävä. Mahtavaa sarkasmia ja ironiaa. Pikku kuittia, eikä nyt niin pikkuistakaan. Ihan v**un huikeeta oikeesti. Upeaa nähdä Nygårdin keikkajuliste tällaisessa elokuvassa. Tän elokuvan rinnalla mä seisoisin tosi ylpeänä ja onnittelut siitä äijille, Petri Nygård kertoi.