Viidakon tähtöset: Martina Aitolehti ja Henna Kalinainen passitettiin kotiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan televisiossa nähdään uusi jakso suosituksi nousseesta kotimaisesta Viidakon tähtöset -realityohjelmasta. Tällä kerralla kilpailusta ja Thaimaan viidakosta putosi kaksi kilpailijaa – yksi molemmista joukkueista.

Ensimmäisenä lähtijänä selvisi Henna Kalinainen, joka sai omalta joukkueeltaan kolme pudotusääntä. Toisessa joukkueessa Sara Siepillä oli ratkaiseva ääni, ja sen perusteella Martina Aitolehti putosi kilpailusta.

Tulos ei varmasti ollut katsojille kovinkaan suuri yllätys, sillä Martina on jakanut kovasti mielipiteitä niin Thaimaan viidakossa kuin Suomessakin. Hänet passitettiin jo kertaalleen pois leiristä yhdessä Maisa Torpan kanssa, kun neitokaiset olivat ottaneet rajusti yhteen.