Ahne pariskunta sai pikkupojan murtumaan baseball-pelissä – katso kohuvideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nauratti taannoin video eräästä baseball-ottelua seuranneesta pikkupojasta, joka alkoi murjottamaan yleisössä. Pikkupoika ei nimittäin saanut napattua katsomoon heitettyä baseball-palloa ja alkoi mököttää isänsä vierellä.

Nyt New Yorkissa pidetyssä baseball-ottelussa saatiin ikuistettua videolle erään pienen pojan itkukohtaus. Rangersin ja Yankeesin välistä ottelua perheensä kanssa katsomassa ollut poika nimittäin pettyi suuresti, kun hän ei saanut selvästi hänelle heitettyä palloa hyppysiinsä.

Nettivideolla nähdään, kuinka eräs pariskunta saa kentältä heitetyn pallon käsiinsä. Sen jälkeen onnea hihkuvan pariskunnan vieressä istuva poika alkaa itkemään, koska pallo ei päätynyt hänelle. Video on aiheuttanut kohua Yhdysvalloissa, jossa pariskunta on jo nimetty ”maailman typerimmiksi baseball-faneiksi”. Pojan itkukohtaus saa lopulta kuitenkin onnellisen käänteen, kun eräs toinen katsoja heittää pojalle baseball-pallon.