Futistähti petti X Factor -voittajaa: ”Harrastimme seksiä. Se vain tapahtui”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelma teki pari vuotta sitten Alexandra Burkesta tähden. Sittemmin hänestä tuli myös historian toinen naissooloartisti, joka on myynyt Hallelujah-singlellään Britanniassa yli miljoona kappaletta.

Nyt 23-vuotiaan kaunottaren jalkapalloa pelaavan poikaystävän Jermain Defoen väitetään pettäneen rakastaan. Futistähden nimittäin väitetään harrastaneen seksiä erään nuoren mallikaunottaren kanssa hotellissa. Urheilijan seksikumppani paljasti asian lehdistölle ja onkin kertonut jo yksityiskohtia parin yhteisestä intiimistä yöstä.

– En aio valehdella – harrastimme seksiä. En suunnitellut sitä, se vain tapahtui. Säälin Alexandraa, sillä hän ei ilmeisestikään tiedä, että Jermain petti häntä kanssani, mallikaunotar Laura Brown kertoi The Sun -lehdelle.

Salarakkaan mukaan hän oli sopinut tapaamisen futistähden kanssa Malmaison-hotellilla. Laura Brown kertoi, että heidän piti aluksi katsoa yhdessä elokuvaa, mutta asiat olivat saaneet intohimoisen käänteen. Naisen mukaan jalkapalloilija oli nimittäin alkanut hyväilemään häntä kesken elokuvan katselun.

Alexandra Burke on kertonut julkisesti, ettei hän ole kovinkaan tyytyväinen nykyiseen vartaloonsa, koska hänellä ei ole juurikaan esimerkiksi rintoja. Vuonna 2009 kaunotar alkoi seurustelemaan lapsuudenystävänsä Nicholas Sagarin kanssa. Pari vuotta kestänyt suhde päättyi kuitenkin eroon etäsuhdeongelmien takia.