Juorulehti tarjoaa 1 000 000 dollaria seksisuhteen todisteista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisen jalkapallon huipputähti Tim Tebow tunnetaan New York Jets -joukkueen pelinrakentajana. Mies tunnetaan myös konservatiivisena kristittynä ja hyväntekijänä, joka on kertonut avoimesti uskostaan muun muassa sairaaloissa ja kouluissa. Tebow on herättänyt julkisuudessa kiinnostusta poikuutensa vuoksi.

Mies ei nimittäin ole 24 ikävuodestaan huolimatta harrastanut seksiä kenenkään kanssa. Nyt eräs verkkosivusto on tarjonnut miljoona dollaria eli noin 800.000 euroa sille henkilölle, joka tuo esille todisteet seksistä Tebowin kanssa. Ashley Madison -kohujulkaisu haluaa haastaa urheilijan uskomukset.

Tebow on koko uransa ajan julistanut uskoaan kristillisiin arvoihin ja mies on myös kertonut odottavansa seksin harrastamista avioliittoon asti. Sivusto epäilee kuitenkin vahvasti urheilijan vakaumusta, ja se väittääkin urheilun ja seksin kulkevan käsi kädessä. Sivuston perustajan Noel Bidermanin mukaan Tebowin kannattaisi hyödyntää julkisuutensa tuoma etu ja nauttia hyvästä naisseurasta, kun hänellä on siihen mahdollisuus.

– Takaan sen, ettei kukaan Tebowin asemassa oleva mies pysty selviämään jalkapallokautta New Yorkissa ilman, että antaa lopulta periksi kaupungin viettelyksille, kertoo Noel Biderman CBS New York -sivustolle.