Madonnan hehkuttaa avoimesti itseään: ”Olen supernainen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Popin kuningattareksi kutsuttu Madonna suivaantui aiemmin tänä vuonna YouTube-palvelulle, kun hänen Girl Gone Wild -kappaleensa musiikkivideolla annettiin 18 vuoden ikäraja. Laulajan videolla nähdään alastomuutta ja miehiä, jotka hierovat jalkoväliään.

Nyt 53-vuotias Madonna kertoo tuoreessa haastattelussaan yksityiskohtia hektisestä työaikataulustaan ja yksityiselämästään. Menestyneen musiikkiuran luoneen poptähden mukaan hän ajattelee välillä olevansa ”supernainen”. Laulajan mukaan hän on pitänyt viime aikoina taukoa MDNA-markkinointikiertueelta, jotta hän voisi viettää aikaa lastensa kanssa.

– Olen ohjannut elokuvan, levyttänyt albumin ja esiintynyt Super Bowl -tapahtumassa, enkä ole pitänyt lainkaan taukoa. Joskus ajattelen, että olen supernainen ja pystyn tekemään kaiken, Madonna kertoo NOW-lehdelle.

Madonnan mukaan hän on asettanut työaikataulunsa niin, ettei se häiritse hänen neljän lapsensa koulunkäyntiä. Supertähti suuntaakin maailmankiertueelle kesäaikaan, jotta hänen jälkikasvunsa voi matkustaa mukana. Lukuisiin kykyjenetsinsäkilpailuihin tuomariksi haviteltu Madonna kertoi, ettei hän seuraa lainkaan esimerkiksi X Factor -tai Idol -ohjelmia.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.