Miehen pila videolle – menikö jo liian pitkälle?

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa nähdään muun muuassa videokoosteita, joissa on niitetty yhteen esimerkiksi erilaisia kepposia. Nyt eräs mies on julkaissut verkossa videon, jossa nähdään, kuinka hän tekee karmaisevan pilan tyttöystävälleen ja tämän läheisille.

Nettivideon alussa mies kertoo kameralle, että hän aikoo esittää murtovarasta säikäyttääkseen tyttöystävänsä. Mies laittaa päähänsä sinisen maskin, jotta pian asuntoon saapuvat naiset luulevat häntä murtovarkaaksi.

Tyttöystävä saapuu pian asuntoon ja alkaa asettelemaan tavaroitaan eteisen edustalla. Naisjoukko alkaa kuitenkin pian kirkumaan ja pomppimaan säikähdyksestä, kun oviaukosta ilmestyy maskiin sonnustautunut ”murtovaras”. Rikolliseksi tekeytyneen poikaystävän käsissä on televisio ja kannettava tietokone.

Naiset alkavat panikoida ja he juoksevat asunnosta ulos kiljahduksien saattelemana. Poikaystävä tarttuu kameraan ja juoksee pelästyneiden naisten perään saadakseen ikuistettua videolle heidän reaktionsa. Nettivideolla nähdään myös näyttävä hidastus naisten järkyttyneestä reaktiosta.