Naiset paljastavat: Näin mies voi kieltäytyä kohteliaasti treffikutsusta

Lifestyle · Neea Jokinen

Treffikutsusta kieltäytyminen voi olla hankala paikka, jos siitä joutuu kieltäytymään kasvotusten. Jotkut saattavat keksiä uskomattomiakin tekosyitä siihen, miksei pääse treffeille. Nyt Mademan-sivusto on listannut naisten miehille antamia miehille vinkkejä, joiden avulla voi kieltäytyä kohteliaasti ehdotetusta tapaamisesta.

Miehen ei pidä koskaan kieltäytyä naisen ehdottamasta treffikutsusta ei-sanalla, jos hän ei halua loukata naisen tunteita. Naisille voi nimittäin olla kova paikka, jos mies torjuu treffikutsun töykeällä tokaisulla. Kaksilahkeisten tuleekin aloittaa kieltäytyminen esittämällä esimerkiksi jonkun kohteliaisuuden naisesta tai kertomalla olevansa imarreltu treffikutsusta.

Varattujen miesten on helpompi torjua treffikutsu kuin sinkkumiesten. He voivat vain nimittäin ilmoittaa treffejä ehdottaneelle naiselle olevansa seurustelusuhteessa. Yksi kieltäytymistapa on kiireisen aikataulun valittelu. Mies voi antaa naiselle rukkaset kertomalla, ettei hänellä ole aikaa treffailuun esimerkiksi töiden tai urheiluharrastustensa vuoksi. Jos mies tuntee treffikutsun esittäjän, hän voi kieltäytyä siitä kertomalla, ettei mies halua vaarantaa heidän välistä ystävyyssuhdetta deittaamalla.