Nainen puristi kiveksistä – mies menetti henkensä

Ohhoh! · Stara.fi

Kiinasta kantautuu usein hyvinkin poikkeuksellisia tapauksia, eikä tämänpäiväinen ole siinä poikkeus. Kiinalainen nainen on nimittäin surmannut miehen puristamalla tätä kiveksistä.

Hainanin saarella sijaitsevassa Haikoun kaupungissa asuva 42-vuotias kauppias joutui ikävällä tavalla tekemisiin 41-vuotiaan naisen kanssa, ja tapaaminen päättyi traagisesti. Asiasta uutisoineen China News 24 -julkaisun haastattelemien silminnäkijöiden mukaan nainen oli ajanut paikalle skootterilla ja yrittänyt pysäköidä sen miehen kaupan edustalle noutaakseen poikansa koulusta.

Mies kielsi kaupan eteen pysäköimisen, jolloin tuloksena oli äänekäs sanaharkka. Lopulta riita paisui fyysiseksi yhteenotoksi, ja myös naisen veli ja aviomies kiiruhtivat paikalle. Nyrkkitappelu päättyi kuitenkin kun nainen ryhtyi puristamaan kauppiasta kiveksistä ja puristi niin pitkään, että mies hiljeni. Kauppias menehtyi.