Naisen röntgenkuvasta löytyi yllätys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Erään Floridassa asuvan vanhuksen hengitysongelmat ovat nyt historiaa hämmentävän löydöksen ansiosta. 62-vuotiaan Blanca Riveron -nimisen naisen keuhkoista löydettiin nimittäin valtava siemen. Lääkäritkin olivat ihmeissään löydöstä, sillä röngtenkuvien perusteella he uskoivat naisen sairastavan keuhkosyöpää.

Kuubassa syntynyt nainen kärsi vuosikymmenien ajan muun muuassa hengitysvaikeuksista ja yskimisestä. Hänen tyttärensä uskoi syyn olevan se, että hänen äitinsä nielaisi 28 vuotta sitten nispero-hedelmän siemenen sisuksiinsa. Nainen ei kuitenkaan uskonut tyttärensä teoriaa, kunnes se osoittautui oikeaksi leikkauksen jälkeen.Kuva: WTSP

– Elämäni on muuttunut täydellisesti. Voin hengittää ja voin nukkua, Blanca Riveron kertoi The Seminole Heights Patch -lehdelle.

Nainen joutui leikkaukseen, kun hän alkoi eräänä päivänä yskimään verta. Siemen sisuksissaan eläneen naisen Melody-tytär on onnellinen siitä, että hänen äitinsä pystyy nyt esimerkiksi puhaltamaan ilmapalloja. Blanca-vanhuksen mukaan hänen kaikki hengitysongelmansa katosivat, kun siemen poistettiin hänen keuhkoistaan.