Teinitähti ei saa värjätä hiuksiaan – Simon Cowell kielsi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista poppareista on 18-vuotias Niall Horan, joka on kerännyt itselleen oman fanilauman.

Nyt Niall Horanin uutisoitiin joutuneen luopumaan hiuskuontalonsa värjäyshaaveesta viihdemoguli Simon Cowellin takia. Vaaleahiuksinen teinitähti oli suunnitellut värjäävänsä hiuksensa tummiksi kokeilumielessä. Hän päätti kuitenkin kysyä yhtyeen managerilta Simon Cowellilta mielipidettä värimuutoksesta.

– Niall halusi epätoivoisesti kokeilla uutta hiustyyliä niin kuin kaikki teinit tekevät. Hän kysyi Simon mielipidettä tekstiviestillä ja sai takaisin totaalisen tuomion. Simon nimittäin vastasi Niallille, ettei tämä todellakaan saa värjätä blondeja hiuksiaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Poikabändin jäsenet vitsailivat äskettäin heidän pomostaan Simon Cowellista haastattelussa. Teinitähtien mukaan viihdemoguli on nimittäin ”tiukka jätkä”, koska hän saa kerättyä itselleen valtavasti rahaa muun muuassa televisio-ohjelmillaan. Laulajat vitsailivat, että Simon Cowell maksaa heidän palkkansa nallekarkkeina.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.