Pikkulapsi nukahti kuin taikaiskusta

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pikkulapsilla on tunnetusti kyky nukahtaa aivan missä tahansa, eikä ympäristön meteli juuri haittaa, kun unenlahjat ovat kunnossa. Äskettäin kerroimme pikkupojasta, joka nukahti pystyyn täysissä hiihtotamineissa ja sukset jalassa.

Nyt verkossa nähdään hupaisa kotivideo, jossa pieni tyttölapsi nukahtaa kesken leikkien. Tyttö leikkii keskittyneesti ostosleikkiä ja siirtelee ostoskärryjä. Lapsen touhu kuitenkin keskeytyy, kun hän nukahtaa työntämiensä kärryjen päälle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat