Scartlett Johansson paljasti: Avengers-rooliasut aiheuttivat yllättäviä oireita

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kuuluisat supersankarit yhteen kokoava The Avengers -elokuva saa Suomen ensi-iltansa 27. huhtikuuta. Elokuvaa tähdittävät Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo ja Scarlett Johansson.

Äskettäin elokuvan naistähti Scarlett Johansson kertoi joutuneensa tiukalle dieetille piukan rooliasunsa vuoksi. Nyt kaunotar on paljastanut, etteivät roolipuvut olleet muunkaan näyttelijäkastin mieleen. Hän kertoo asuista aiheutuneen tähdille ikäviä sivuvaikutuksia, kuten kutiavaa ihottumaa.

– Mustan Lesken asuni oli pienoinen haaste minulle. Materiaalinsa ansiosta puku tuntui kidutuskammiolta, minun täytyi kirjaimellisesti kuoria se pois iholtani. Meille kaikille tuli iho-oireita ja ihottumaa, kun käytimme pukuja jatkuvasti 15 tuntia päivässä, kertoo Scarlett Johansson Female First -sivustolle.

The Avengers -elokuva kokoaa yhteen Marvelin suosituimmat supersankarit. Mukana ovat Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye ja Black Widow. Supersankariseikkailun ohjaa Buffy Vampyyrintappaja- ja Angel -televisiosarjojen luoja Joss Whedon. Elokuva perustuu Marvelin ikisuosittuun Kostajat-sarjakuvaan, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1963.