Stephanie Seymour läpikuultavassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaismalli Stephanie Seymour on Suomessa vielä hieman tuntemattomampi, mutta Yhdysvalloissa neitokainen saa säännöllisesti palstatilaa lähinnä bikinikuviensa merkeissä. Hänet tunnetaan myös Guns N’ Roses -yhtyeen keulahahmon Axl Rosen ex-tyttöystävänä.

Stephanie kuvattiin taannoin rantalomallaan pienissä bikineissä Saint Barthelemyssä. Nyt 43-vuotias puumanainen nähtiin eilen Tribeka-elokuvafestivaaleilla, joissa hänen muuten moitteetomassa asussaan oli huomattavissa härski yksityiskohta. Naisen läpikuultava musta mekko nimittäin paljasti tähden rinnat kuvaajien silmäniloksi.Stephanie Seymour tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hän sai mallisopimuksen jo 14-vuotiaana osallistuessaan arvostettuun mallikilpailuun. 16-vuotiaana Seymour oli ensimmäisen kerran kohuotsikoissa, kun selvisi että hänellä oli suhde Elite-mallitoimiston naimisissa olevaan johtajaan. Sittemmin hän on poseerannut kymmenissä mainoskampanjoissa ja yli 300 kertaa lehtien kansikuvissa. Vuonna 1993 Stephanie Seymour poseerasi Playboy-lehdessä. Näyttelijäurallaan Seymour on nähty muiden muassa Kova laki -sarjassa.