Suomalainen yhteisöpalvelu ii2.org vaihtoi omistajaa – lopetetaan heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa oli vielä muutama vuosi sitten useita kilpailevia yhteisöpalveluita, kunnes Facebookin valtava suosio vei valtaosan niiden käyttäjistä. Yksi suosituimmista kotimaisista palveluista oli aikoinaan ii2.org, jonka omistajanvaihdoksesta ilmoitettiin eilen.

Janton-konserniin kuuluva Citypress Oy myi ii2.org -palvelunsa Mediadrive Oy:lle, joka ylläpitää myös Kuvat.fi-palvelua. Yhteisöpalvelun käyttäjille ilmoitettiin eilen tiedotteella sivuston sulkemisesta ja käyttäjien siirtämisestä maksulliseen Kuvat.fi -palveluun.

– ii2.org-sivusto lopetetaan vaiheittain ja käyttäjien integrointi Kuvat.fi-palveluun aloitetaan lähipäivinä, tiedotteessa kerrottiin.

– Kuvat.fi tarjoaa 4kk veloituksettoman käyttöjakson, jonka jälkeen palvelun käyttöä voi jatkaa muutaman euron kuukausimaksua vastaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat