Suomalainen yhteisöpalvelu ii2.org vaihtoi omistajaa – lopetetaan heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa oli vielä muutama vuosi sitten useita kilpailevia yhteisöpalveluita, kunnes Facebookin valtava suosio vei valtaosan niiden käyttäjistä. Yksi suosituimmista kotimaisista palveluista oli aikoinaan ii2.org, jonka omistajanvaihdoksesta ilmoitettiin eilen.

Janton-konserniin kuuluva Citypress Oy myi ii2.org -palvelunsa Mediadrive Oy:lle, joka ylläpitää myös Kuvat.fi-palvelua. Yhteisöpalvelun käyttäjille ilmoitettiin eilen tiedotteella sivuston sulkemisesta ja käyttäjien siirtämisestä maksulliseen Kuvat.fi -palveluun.

– ii2.org-sivusto lopetetaan vaiheittain ja käyttäjien integrointi Kuvat.fi-palveluun aloitetaan lähipäivinä, tiedotteessa kerrottiin.

– Kuvat.fi tarjoaa 4kk veloituksettoman käyttöjakson, jonka jälkeen palvelun käyttöä voi jatkaa muutaman euron kuukausimaksua vastaan.