Houselegenda Todd Terry saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Messukeskuksessa heinäkuun 27.-29. päivänä järjestettävän Summer Sound Festivalin esiintyjälista kasvaa entisestään. Tänään mukaan on tullut konemusiikin historian suurimpiin tähtiin lukeutuva houselegenda Todd Terry.

Terryn 80-luvun tuotantoa pidetään valtavana virstanpylväänä modernin klubi- ja tanssikulttuurin kehityksessä. Hänen hittinsä Something Goin’ On ja Keep on Jumpin’ olivat valtavia listahittejä maailmassa, jossa elektroninen tanssimusiikki oli yhä pääosin marginaalissa.

Sunnuntai-illan pääesiintyjäksi on kiinnitetty Axwell. Swedish House Mafian johtohahmon keikalla kuullaan tiimin tunnetuimmat kappaleet ja tuoreimmat uutuudet, unohtamatta Axwellin omaa soolotuotantoa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat