Äiti hurjasteli lapset kyydissään – puhalsi yli viisi kertaa rattijuopumusrajan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Uutisoimme taannoin Yhdysvaltojen Detroitissa sattuneesta tapauksesta, jossa eräs perheenisä oli pestannut yhdeksänvuotiaan tyttärensä juoppokuskiksi. Nyt Britanniassa järkyttää erään viiden lapsen äidin autohurjastelu.

29-vuotias Laura Knowles -niminen perheenäiti jäi nimittäin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta. Nainen oli päättänyt tarttua auton rattiin ja lähteä ajamaan, vaikka hän oli v0imakkaassa humalatilassa pitkän ryyppyputken jälkeen. Äiti oli ottanut autokyytiinsä mukaan 4 – 5 -vuotiaat tyttärensä.

Silminnäkijä huomasi, kuinka nainen hurjasteli autollaan iltahämärässä ajovalot pimeänä. Silminnäkijä ilmoitti kauhistuttavasta ja vaarallisesta näystä poliisille, jotka saivatkin humalassa autoa ajaneen äidin kiinni. Poliisien mukaan nainen puhalsi pidätyspaikalla alkometriin viisi kertaa yli rattijuopumusrajan.

Nainen joutui aiemmin tällä viikolla oikeuden eteen rattijuopumuksesta ja lastensa vaarantamisesta syytettynä. Laura Knowles tuomittiin kolmeksi vuodeksi ajokieltoon ja kolmeksi kuukaudeksi vankilaan. Asianajajan mukaan perheenäiti on ymmärtänyt tekonsa vakavuuden ja typeryyden. Nainen kuitenkin väitti oikeudessa, että hän oli tuntenut olonsa normaaliksi ennen automatkaa, The Daily Mail -lehden mukaan.