Bikinitytön rinnat liikaa tv-mainoksessa – vanhemmat suivaantuivat

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikkulasten vanhemmat seuraavat usein silmä kovana lastensa televisiotarjontaa, ettei siellä vain olisi mukana liian rajua materiaalia. Aika ajoin vanhemmat nousevatkin barrikadeille, kun ruudussa näkyy heidän mielestään liikaa seksiä. Tuorein tapaus on tästä malliesimerkki.

Parhaaseen katseluaikaan televisiossa esitettiin Confused-vakuutusyhtiön autovakuutuksen piirretty televisiomainos, jossa nähtiin myös bikiniasuinen tyttöhahmo. Hahmo oli muodoiltaan varsin realistinen, mutta siitä huolimatta kymmenet vanhemmat suivaantuivat näkemästään, Daily Mail uutisoi.

Yhteensä 37 katsojaa on tähän mennessä antanut palautetta televisiokanavalle, sillä heidän mielestään tytön rinnat ja vaatetus olivat ”liian seksuaalisia” lasten silmille. Valituksiin vaikutti osin myös se, että hahmot liikehtivät YMCA-hitin tahdissa. Mainontaa valvova ASA-järjestö ei ole katsonut mainoksessa aihetta toimenpiteisiin.