Erinin rohkeat kuvat saavat sukat pyörimään – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton lienee useimmille suomalaisille vielä uusi tuttavuus, mutta Yhdysvalloissa nuori kaunotar on tehnyt jo varsin menestyksekästä malliuraa, joka on noteerattu laajasti myös viihdelehdissä. Neitokainen seurustelee näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa.

Nyt 23-vuotias Erin Heatherton ihastuttaa Victoria’s Secret -merkin uusissa mallikuvissa. Vaalea kaunotar nimittäin nähdään kuvissa pelkissä alusvaatteissa, jotka imartelevat pisamakasvoisen neitokaisen vartaloa. Tuoreimpien mallikuvien perusteella Heathertonin kroppa on huippukunnossa, ja kuvat voivatkin toimia joillekin motivaationa kesän bikinivartalon tavoittelussa. Katso kuvat tästä.

Erin Heatherton löydettiin malliuralla varsin klassisella tavalla, kun mallitoimisto rekrytoi hänet listoilleen Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.