Hampurilaisateriasta löytyi yllätys: ”Tunsin oloni sairaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa ällötti aiemmin tänä vuonna erään naisen tekemä löytö kolmioleivästä, jonka hän oli ostanut Tesco-kaupasta. Kolmioleivän välistä nimittäin löytyi tekokynsi. Nainen kertoi tunteneensa olonsa fyysisesti sairaaksi oksettavan löydön jälkeen.

Nyt erään australialaisen perheenäidin uutisoitiin järkyttyneen, kun hän näki epäsoveliaan piirroksen hampurilaisensa pakkauksessa. Kylie Steger -nimisen naisen hampurilaisen pahvipakkaukseen oli nimittäin piirretty kynällä penis.

Kuva: The Chronicle

Naisen mukaan hän oli ostanut hampurilaisen mukaansa Burger King -ravintoloiden austalialaisversiosta Hungry Jack’sista aviomiehensä ja lastensa kanssa. Perheenäidin mukaan he käyvät kyseisessä pikaruokalassa lähes viikoittain. Törkyinen penis-piirros on kuitenkin muuttanut naisen mielipidettä ravintolasta. Kylie Steger nimittäin kertoi, ettei hän aio enää koskaan astua jalallakaan kyseiseen hampurilaispaikkaan.

– Tunsin itseni sairaaksi. En aio enää koskaan ostaa täältä hampurilaisia, perheenäiti kertoi The Chronicle -lehdelle.