Hampurilaisateriasta löytyi yllätys: ”Tunsin oloni sairaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britanniassa ällötti aiemmin tänä vuonna erään naisen tekemä löytö kolmioleivästä, jonka hän oli ostanut Tesco-kaupasta. Kolmioleivän välistä nimittäin löytyi tekokynsi. Nainen kertoi tunteneensa olonsa fyysisesti sairaaksi oksettavan löydön jälkeen.

Nyt erään australialaisen perheenäidin uutisoitiin järkyttyneen, kun hän näki epäsoveliaan piirroksen hampurilaisensa pakkauksessa. Kylie Steger -nimisen naisen hampurilaisen pahvipakkaukseen oli nimittäin piirretty kynällä penis.

Kuva: The Chronicle

Naisen mukaan hän oli ostanut hampurilaisen mukaansa Burger King -ravintoloiden austalialaisversiosta Hungry Jack’sista aviomiehensä ja lastensa kanssa. Perheenäidin mukaan he käyvät kyseisessä pikaruokalassa lähes viikoittain. Törkyinen penis-piirros on kuitenkin muuttanut naisen mielipidettä ravintolasta. Kylie Steger nimittäin kertoi, ettei hän aio enää koskaan astua jalallakaan kyseiseen hampurilaispaikkaan.

– Tunsin itseni sairaaksi. En aio enää koskaan ostaa täältä hampurilaisia, perheenäiti kertoi The Chronicle -lehdelle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat