Kilpikonnapojan koko selän kokoinen luomi leikattiin – katso rajut kuvat

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kolumbialainen Didier Montalvo -niminen poika kärsi synnynnäisestä ja harvinaisesta melanooma-sairaudesta, jossa hänen selkäänsä kehittyi valtava luomi. Nyt verkossa on julkaistu kuvia Kolumbiassa asuvasta Didier-pojasta, jonka koko selän peittänyt valtava luomi on saatu viimein poistettua leikkauksella.

Kuva: Channel 4

Brittiläinen plastiikkakirugiaan erikoistunut lääkäri Neil Bulstrode nimittäin onnistui poistamaan aiemmin kuusivuotiaan pojan luomen ilman komplikaatioita. Kilpikonna-pojan maineen saaneella pojalla ja hänen perheellään ei ollut varaa operaatioon, mutta plastiikkakirurgi päätti tehdä sen ilmaiseksi kuultuaan pojan tarinan.

– Haluan kasvaa aikuiseksi, mutta luomeni estää sen, Didier kertoi ennen leikkausta Parent Dish -sivuston mukaan.

Plastiikkakirurgin mukaan pikkupojan tapaus on kamalin, mitä hän on koskaan nähnyt. Hän on kuitenkin nyt onnellinen siitä, että poika vaikuttaa hyvävointiselta luomileikkauksen jälkeen. Lääkärit eivät ole täysin varmoja, miten Didierin luomi kasvoi niin suureksi. He uskovat, että kyseessä on ihon geenimutaatio.

Kuva: Channel 4