Perulaisten teinipoikien masturbaatio ihmetyttää maailmalla – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen on yleensä yksityisasia, josta ei kovin julkisesti huudella. Naistenlehtien palstoilla kuitenkin esitellään parhaita nautintovinkkejä naisille, mutta miehille sellaisia harvemmin annetaan.

Nyt verkossa on kuitenkin julkaistu video, jossa nähdään miten chileläiset nuoret miehet saavat tilapäisesti helpotettua seksuaalista viettiään. He nimittäin käyvät ostamassa torilta tuoreita papaija-hedelmiä, joihin tekevät reiän puukolla varsinaista toimitustaan varten.

Hedelmien valinta on tarkkaa puuhaa, etteivät ne hajoa ennen aikojaan. Videon lopussa perheenäiti paljastaa, että jotkut teinipojat harrastavat seksiä hedelmien lisäksi myös kanojen ja sikojen kanssa.