Lentokenttä evakuoitiin Yhdysvalloissa – uskomaton syy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa on ihmetelty lukemattomia kertoja Yhdysvaltojen lentokenttien ylimitoitettuja ja jopa naurettavuuksiin meneviä turvatoimia. Samaan aikaan turvatarkastajat ovat kosketelleet toistuvasti naisia ja lapsia intiimeistä paikoista, ja epäilyjen mukaan saaneet siitä seksuaalista nautintoa.

Nyt uusin tapaus on saanut odotettua suuremmat mittasuhteet. Turvamiehet päättivät nimittäin evakuoida koko Newarkin lentokentän tuntikausiksi, koska yksi pikkuvauva oli jäänyt tutkimatta turvatarkastuksessa. Tuhannet matkustajat joutuivat poistumaan terminaalista ja kymmenet lennot myöhästyivät, kun vauva oli päässyt porteille ilman turvatarkastusta.

Viranomaisten mukaan vauvan vanhemmat olivat siirrelleet lasta metallinpaljastimen kohdalla edestakaisin, koska vanhemmat aiheuttivat laitteessa hälytyksen. Myöhemmin turvatarkastajat huomasivat, että vauva oli samalla päässyt läpi ilman tarkastusta, joten he ryhtyivät etsimään perhettä. Lasta ja vanhempia ei löytynyt, joten viranomaiset päättivät evakuoida koko terminaalin. CBS kanavan mukaan terminaali tutkittiin pommien varalta ja kaikki matkustajat joutuivat palaamaan takaisin uuden turvatarkastuksen läpi.