Rihanna vesileikeissä Havaijilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna aiheutti äskettäin huumekohun, kun neitokainen julkaisi epäilyttäviä bilekuvia Twitter-blogissaan. Kohutuissa kuvissa nähtiin, kuinka Coachella-musiikkifestivaaleilla juhlinut neitokainen on kaatanut turvamiehensä pään päälle valkoista jauhetta.

Viime päivät 24-vuotias poptähti on lomaillut Havaijilla, jossa neitokainen on nyt päässyt nauttimaan myös rantaelämästä. Hänet nimittäin kuvattiin eilen melomassa surffilaudalla. Yllään poptähdellä oli mustat bikinit.Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.