Cheryl Cole tilittää: ”Olin Simon Cowellille vain lelu”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta sittemmin soolouralle siirtynyt kaunotar tunnettiin X Factor -ohjelman brittiversion tuomarina. Poppari muistetaan siitä, kun hän sai taannoin yllättäen potkut X Factor -kilpailun tuomarin pestistään.

Syyksi sarjan tuottajat kertoivat laulajan erikoisen aksentin, jonka ansiosta hänen puheestaan oli vaikea saada selvää. Kohu nostatti keskiöön myös huhut Colen ja Cowellin ystävyyden luonteesta. Nyt Cole on kommentoinut vihdoin suhdettaan musiikkimoguliin ja väittää, ettei mies juoruista huolimatta ollut ihastunut tähteen.

– Olin Simon Cowellille vain hänen lelunsa, hän kutsui minua sellaiseksi päin naamaa. Se oli meidän välisemme vitsi. En koskaan tuntenut sellaisia tunteita Simonia kohtaan, kertoo Cheryl Cole Metro-sivustolle.

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.