Tältä Rihanna näyttää seksin jälkeen? Kuva ihmetyttää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna joutui aiemmin tässä kuussa huumekohun keskiöön, kun hän julkaisi epäilyttäviä bilekuvia verkossa. Kuvissa nähdään, kuinka Coachella-musiikkifestivaaleilla juhlinut neitokainen on kaatanut turvamiehensä pään päälle valkoista jauhetta.

Nyt 24-vuotias poptähti on julkaissut faniensa iloksi Twitter-blogissaan kuvan, jossa hänet nähdään pelkkä lei kaulassaan ja meikittömänä. Seksin puutetta viime viikkoina julkisuudessa kovasti valitellut kaunotar sai ehkä viimein mitä halusi, sillä hän kirjoitti kuvansa yhteydessä ”Just got laid”.

Kaksimielisyydestään ja suorapuheisuudestaan tunnettu Rihanna voi tarkoittaa tällä kommentillaan kaulassaan olevaa leitä, mutta kyseessä ei olisi kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun hän vihjaisi mikroblogissaan suoraan seksin harrastamiseen. Viestin todellinen tarkoitusperä jäänee kuitenkin arvoitukseksi.

Kuva: Instagram

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.