Tamara Ecclestonen ökyauto tuhottiin: ”Asumme sairaassa yhteisössä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

F1-moguli Bernie Ecclestonen vanhin tytär Tamara Ecclestone on ollut viime aikoina usein otsikoissa rohkeiden kuviensa merkeissä. Ökyrikas seurapiirijulkkis rakentaa parhaillaan 45 miljoonan punnan lukaaliinsa omaa koirakylpylää ja maanalaista yökerhoa.

Nyt povipommi on purkanut vihaansa Twitter-blogissaan. Neitokaisen luksusauto joutui nimittäin aiemmin tällä viikolla vandaalien kohteeksi, kun 27-vuotias kaunotar oli shoppailemassa Lontoossa. Naisella tiedetään olevan 250.000 euron arvoinen Ferrari-auto ja 160.000 euron arvoinen Bentley-auto. Hän ei ole kertonut julkisuudessa, kumpi luksusautoista joutui turmelluksi.

– Millaisessa sairaassa yhteisössä me oikein asumme? Emme voi parkkeerata edes autoa kadun varteen, koska joku kamala paskiainen vandalisoi sen, Tamara kirjoitti Twitter-blogissaan.

Tamara Ecclestone on upporikkaasta perheestä, sillä hänen formulamoguli-isänsä lisäksi myös hänen äitinsä on tehnyt menestyksekkään uran. Perijättären kroatialainen Slavica-äiti on takavuosien supermalli. Tummakutrinen Tamara on tehnyt kansainvälistä uraa muiden muassa televisiossa. Milanossa syntynyt kaunotar oli mukana selostamassa vuoden 2009 Formula 1 -kilpailuja Italian televisiossa.