Adrienne Bailonin mekko jäi liian pieneksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkismarkkinoilla alastonkuvat ovat olleet yleensä takuuvarma keino nousta otsikoihin ja usein jopa pysyvämpään tähteyteen. Rohkeilla kuvilla ovat julkkiksiksi aikoinaan nousseet esimerkiksi Paris Hilton, Kim Kardashian, Ashley Greene ja Vanessa Hudgens.

Äskettäin joukkoon liittyi myös 28-vuotias laulajalupaus Adrienne Bailon, joka on ollut mukana esimerkiksi tyttöbändeissä 3LW ja The Cheetah Girls. Hän nimittäin vilautti äskettäin paljasta alapäätään New Yorkissa järjestetyssä julkkisjuhlassa. Nyt neitokainen on kuvattu Miami Beachilla, jossa hän oli valinnut ylleen mekon, jossa oli selvästi liian pieni yläosa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat