Adrienne Bailonin mekko paljasti jalkovälin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin julkkismarkkinoilla alastonkuvat ovat olleet yleensä takuuvarma keino nousta otsikoihin ja usein jopa pysyvämpään tähteyteen. Rohkeilla kuvilla ovat julkkiksiksi aikoinaan nousseet esimerkiksi Paris Hilton, Kim Kardashian, Ashley Greene ja Vanessa Hudgens.

Nyt tähän tähtisarjaan on liittymässä myös 28-vuotias laulajalupaus Adrienne Bailon, joka on ollut mukana esimerkiksi tyttöbändeissä 3LW ja The Cheetah Girls. Nyt Bailon on osallistunut New Yorkissa järjestettyyn Escape To Total Awards Event -tapahtumaan.

Neitokaisen asuvalinta oli varsin osuva ainakin palstamillimetreissä mitattuna, sillä hän tuli vilauttaneeksi tahallaan tai tahattomasti paljasta alapäätään punaisella matolla. Jostain syystä kaunotar ei ollut pukenut jalkaansa lainkaan alushousuja.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash