Näyttelijättären kommentti hämmentää: ”Juon Kristen Stewartin verta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Molly Ringwald nousi teini-idolin maineeseen 1980-luvulla, kun hän näytteli muun muuassa The Breakfast Club -elokuvassa. Tanssijanakin tunnettu 44-vuotias tähti näyttelee nykyisin ABC-kanavan The Secret Life of the American Teenager -televisiosarjassa.

Nyt Twitter-palveluun vastikään liittynyt näyttelijätär ihmetyttää kommentillaan, jonka mukaan hän nautiskelee Twilight-kaunotar Kristen Stewartin verta. Molly Ringwald piti äskettäin chat-hetken faniensa kanssa Reddit-sivustolla, jossa eräs ihailija kysyi naiselta tämän nuoruuden lähdettä.

– Juon Kristen Stewartin verta, Molly vastasi fanilleen chat-kyselyssä Reddit-sivustolla.

Kaliforniassa varttunut Molly Ringwald aloitti näyttelemisen jo kymmenen vuoden iässä, kun hänet valittiin näyttelemään Kate-roolihahmoa Annie-musikaalissa. Näyttelijätär on ollut kaksi kertaa naimisissa ranskalaisen kirjailijan Valery Lameigneren ja kreikkalaisen kirjailijan Panio Gianopoulosin kanssa. Hänellä on kolme lasta nykyisen Panio-aviomiehensä kanssa.