iPhone-rintaliivit ihastuttavat: ”Nerokas ratkaisu” – katso

Digi · Neea Jokinen

Applen iPhone-puhelin on yksi maailman tämän hetken suosituimmista puhelimista. Sen suosion kasvaessa kyseiselle älypuhelimelle kehitellään jatkuvasti esimerkiksi uusia lisälaitteita. Nyt eräs alusvaatemerkki on kehitellyt naisille rintaliivit, jotka voivat ratkaista monien naisten ongelmat.

JoeyBra-merkin rintaliiveihin on nimittäin suunniteltu sivutasku, jossa naiset voivat säilyttää esimerkiksi iPhone-puhelintaan. Fiksusti suunnitellut rintaliivit sopivat etenkin naisille, jotka haluavat pukeutua pelkkään asuun ilman olkapäissä roikkuvia laukkuja. Monet arvostetut lehdet ovat suitsuttaneet kyseisiä rintaliivejä, ja esimerkiksi Forbes-lehden mukaan rintaliivit ovat nerokas ratkaisu tavaroiden säilytykselle.

Taskurintaliivit saivat alkunsa, kun kaksi Washingtonin yliopiston naisopiskelijaa teki kyselyn naisten asuste-ongelmista. Tutkimukseen osallistui 200 nuorta naista, joista peräti 95 prosenttia kertoi vaateongelmakseen tavaroiden säilytyksen. 73 prosenttia vastanneista puolestaan toivoi, että vaatteissa olisi enemmän taskuja. Niinpä naiskaksikko kehitti JoeyBra-rintaliivit tarjotakseen naisille mahdollisuuksia tavaroiden säilytykseen sekä muodikkaaseen pukeutumiseen ilman asusteita.