Koiran susijahti sai erikoisen käänteen – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa julkaistaan päivittäin valtavia määriä lemmikkeihin liittyviä videoita, joiden joukosta löytyy aika ajoin nettihitiksi nousevia tapauksia. Verkossa nauratti aiemmin tänä vuonna eräs ninja-kissa, jonka salamyhkäiset liikkeet naurattivat katsojia.

Nyt verkossa on julkaistu video koiran ja ”suden” kohtaamisesta. Nettivideolla nimittäin nähdään, miten koira reagoi nähdessään paikallaan seisovan suden nurmikentällä. Videolla koira nähdään hiipimässä varovaisin liikkein liikkumattoman suden takana.

Salamyhkäinen koira liikkuu nurmikentällä lähes äänettömästi – valmiina hyökkäämään suden päälle. Suden ulottuville päästyään koira kuitenkin huomaa, että kyseessä ei ole aito eläin. Jännityksessä liikkunut koira päästääkin lopulta ilonsa valloilleen nappaamalla suden viereltä pallon ja juoksemalla ympäriinsä nurmikentällä.